fredag 19 juli 2013

Nypremiär för gubbarna i hagen.


Enzo och Leo har nu bott tillsammans i nästan tre veckor i en hage på på ett par kvadratmeter. De har haft lite problem med kommunikationen mellan varandra men utan att det resulterat i bett eller andra skador. De litar kanske inte på varandra till 100 % än men de dras åtminstone till varandra och följs åt när de utforskar omgivningen.

Igår tyckte jag att det var dags för gubbarna att flytta in i deras vindsvåning som har renoverats i under deras grabbsemester i hagen. Med lite is i magen kunde jag filma dem när de lyckligt tjutande kollade in varje hörn och fläck i buren. Lite tjafs blev de mellan dom men de går snabbt vidare varje gång och när det finns ljuvlig doft av tjejer, som säkert är de snyggaste som finns, glömmer de ganska snabbt bort vad problemet var.
Nu på morgonen myste de i buren och var helt klart mer avslappnade än igår så nu hoppas jag att de får bo ihop många år till.

Leo och Enzo i nya buren from Lisa-Mari Törngren on Vimeo.


1 kommentar:

  1. Det där ser ju jättelugnt och fint ut. De verkar pigga och glada. Och tjejparfym är ju inte det sämsta att hetsa upp sig inför :-)

    SvaraRadera