måndag 22 juli 2013

Demonerna och deras jägare.

Igår kom han hem, min Constantin.

Han som bott ensam en stor del av sitt 10 månader långa liv kom för att prova bo med Leo som då förlorat sin nya vän Challe. Nu gick det inte särskilt bra för dessa pojkar att bo ihop så jag fick börja om igen med nya idéer.
Han hade inte bott hos mig särskilt länge innan han fick ta en roadtrip ner till huvudstaden för att bo på Pensionat Kringelkroken och träffa en veterinär med samma namn som han själv för att förlora en del av sin manlighet men även få slippa livet i ensamhet.

Nu har han hunnit fylla 1 år och har gått från ensam och bortskänkes till respekterad flockledare. För när han kom hem igår hade han med sig 2 st små Demonflickor som ser honom som den han är, trygg och snygg. Yvetta och Lillith är två st ganska blyga tjejer men jag är säker på att de snart kommer att visa mer av sina rätta jag och då kommer ni att få läsa mer om deras äventyr med sin prins.

För mumsigt gräs vågar man mycket.


Det är dags för ännu en film med allas favoritbubbar. Sookie bestämde sig för att gå ut och hälsa på gubbarna när de bodde i hagen i stora rummet utanför marsvinsrummet. Med sin snygghet lyckades hon göra både Enzo och Leo galna så att de började tjafsa igen. Sookie var otroligt nöjd med sin prestation men jag tyckte att det var bäst att sätta upp en grind så att hon inte hade möjlighet att göra det igen.
Grinden fanns kvar sedan lillhusse var ännu mindre och är konstruerad för att hålla små människor på en sida, inte små pälsbollar med en stor passion för mat. Efter ungefär en vecka med grinden råkade Sookie liksom ploppa ut mellan gallren och efter henne kom Bella. När till och med Tjockis-Frej (han insisterar på att 98% av hans 1300 g i kroppsvikt är muskler och det lilla som är kvar är fett men i verkligheten är nog 80% muskler och 20% fett runt magen närmare sanningen) kom igenom så var det dags att överge tanken om att grinden gjorde nån nytta.
Nu har gubbarna flyttat in i sin bur så för tillfället gör det ingenting att de går ut men snart kommer vi att få fint besök av några pensionatgäster som kanske uppskattar att få träffa sina värdar men Frej är ganska så kaxig när han har ett galler som han kan kasta fula ord över.

Kolla in videon för att få se Sookies teknik genom gallret och Frejs glada hopp när de fått färska grenar att busa runt i.
bus i grenar from Lisa-Mari Törngren on Vimeo.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar