tisdag 6 november 2012

Naken, inoljad och skitsur. Del 1

Det har kommit två nya bubbar till stan, eller landet kanske passar bättre. Landet som på vischan, inte som Sverige.
 
Frej och Kembra, nyanlända och blyga.P.g.a turbulensen som har varit hos tjejerna då Sookie inte längre fick kalla sig för drottning kontaktade jag Irene som har en omplacering i Göteborg. Hon hade några bra kandidater men Darnell som förut kallats för Frej fastnade. En grabb på två höstar som kastrerades i somras och nu var redo för att leva livet med några egna fruar efter en lång tid i omplacering. För att han inte skulle behöva åka hela resan själv föreslog Irene att Kembra fick flytta med honom.Kembra - söt som en gremlin med humör som en gremlin.


Planen var enkel, Kringelkroken kunde ta med sig marsvinen från Göteborg hem till sig där de skulle mellanlanda och sedan åka vidare med Petra upp till Hudiksvall.
Men det blev inte så enkelt, Kembra blev sjuk med kraftig diarré och Kringelkrokarnas matte bestämde sig för att lämna in avföringsprov på alla marsvin och kolla om de hade drabbats av Coccidios. Läs mer om det här.Tili tar skydd i sin hemliga grotta.


Provet visade att det bara var Kembra som drabbats och med behandling blev hon helt frisk. :) Under tiden användes Darnells gamla namn allt mer och tillslut var han Frej igen. Fast han har redan fått ett smeknamn, Darren, eftersom han kurrar så tyst runt sina fruar att det ser ut som att han bara darrar...


Va e re om? - undrar Enzo.Med tåg kom sedan Kringelkroken upp och nu skulle vi äntligen sätta ihop flocken med Kembra och Frej! Fyra stycken damer, tre med rakade rumpor väntade på dom och från början såg det ut som att det skulle gå ganska bra. Han hade fullt upp att uppvakta de nya skönheterna men tog emellanåt vilopauser som gärna var nära Kembra, hans trygghet i allt det nya.

 

 


Nu är det ingen av tjejerna som har bott med en karl förut och det var lite svårt för dom att förstå att han skulle ta över som ledare. Istället sprang, gnällde eller kissade de på honom och utnyttjade att han inte riktigt vågade gå utanför buren.


Nä jag går nån annanstans...

Ursäkta mig, jag är lite upptagen.

Framåt kvällen tyckte Sookie att det fick vara nog, ingen nykomling skulle komma här och bara ta över utan att hon skulle ha något att säga till om! Med stel kroppshållning, klapprande tänder och vitkål som kunde kastas visade hon sitt missnöje tydligt.
Missnöjet spred sig och snart började Sookie att bråka med Bella så mycket att Sookie gjorde en hoppspark som en riktig ninja...


Hej! Kommer du ofta hit?

Hur kan du inte mjukna för rumpan?
2 kommentarer: