onsdag 7 november 2012

Naken inoljad och skitsur. Del 2

Fortsättning..

Efter Sookies Ninjaspark mot Bella fick jag bryta mellan de två och sätta Sookie på time-out själv utanför buren. Uppretad sprang hon omkring och försökte ta sig in till fienden (snyggingen Frej) för att sätta honom på plats.
För att hon skulle få något annat att tänka på så fick Sookie ta sig ett bad med Malaseb-schampo, sedan blev det lite massage med underbar olja som Camilla varit så smart/snäll att ta med sig. Schampot för att Sookie såg ut att ha svamp på ryggen och oljan egentligen för samma anledning. Alldeles mjuk och ljuvligt doftande av lavendel var nu damen lite lugnare och somnade ganska snart framför elementet utanför buren. Så pass tungt att jag var tvungen att gå och kolla så att Sookie fortfarande levde med en riktigt sur blick som svar...


Hela flocken under godisutdelning.

  
Tili fick komma ut och spendera natten med Sookie för att hon inte skulle behöva sitta ensam men även för att Frej bara skulle ha två nya tjejer med sig över natten. Kembra fick han också ha med sig för att få lite mer trygghet och pondus. Bella lugnade snabbt ner sig nu när inte Sookie sprang runt med klapprande tänder som gjorde alla retliga och nervösa.


Zoe och Tili visar hur man får matte att smälta...


Dagen efter servarade jag frukost som vanligt och ser att det lugnat ner sig betydligt i buren. Frej är då kung över bubbarna i buren och jag känner att han är redo för lite mer utmaning.
Tili upptäcker han snabbt, hon har ju till skilnad mot alla andra sin kjol kvar som han nyfiket försöker titta under. Inte särskilt oväntat får han en rejäl dusch från Tili men ger inte upp utan följer efter henne som en riktig marsvinskarl. 
Sookie är inte lika förbannad över nykomlingarna längre men det är ganska stelt till att börja med. Allt eftersom dagen går börjar de komma överens allt mer och Sookie börjar inse hur snygg den där rumpan var som han försökte visa henne dagen innan.
Vid godisutdelningen ser jag att Frej och Sookie kan sitta ganska nära varandra utan att det blir krig.

Frej och Sookie kan sitta näära..

Kembra har hållit en ganska låg profil under hela tiden även om hon varit med och gett några tjuvnyp här och där. Hon coh Zoe har haft några maktkamper som de turats om att vinna och det är inte någon riktigt klar rangorndning på tjejerna än men det kommer att ordna sig snart.
Sookie tycker nu att Frej är ganska snygg och eftersom hon brunstat så är isen bruten så att säga med lite hjälp från Kembra som gärna löste av emellanåt. :)

Frej, numera flockledare.

Men det absolut bästa på lördag eftermiddag är att jag ser Bella putsa sin bästa vän Sookie i ansiket med samma självklarhet som innan bråket på fredagen. Såna syner etsar sig verkligen fast för alltid. <3Sookie & Bella, BFF <3


Tili har en ljuvlig mun.Bella har tittat på Top Model och vet hur man ler med ögonen.
1 kommentar:

 1. Det börjar se ut som en komplett flock :-) Förstår att Sookie somnade gott. Det är som små barn, mat, bad och massage och så somnar man gott.

  För er som undrar vad det var för olja är det Peter Gurneys specialoljeblandning. 14:e stycket på den här sidan:
  http://www.oginet.com/pgurney/skinp.htm

  Fritt översatt:
  25 ml Tea Tree-olja
  25 ml Citrongräs-olja
  25 ml Lavendel-olja
  25 ml Patchouli-olja
  blandas med 9 dl neutral olja som ekologisk solrosolja av bra kvalitet.
  Du hittar alla ingredienser på en bra hälsokostbutik.

  Detta blir en liter färdigblandad olja som går att använda på alla grisar. Den är allmänt bra och man brukar få märkbart bra resultat om man masserar in det i huden på småttisar med diverse hudproblem. (Och du får fantastiskt mjuka fina händer också...)

  SvaraRadera