tisdag 22 mars 2011

Matfrossa, och en ledsen badpojke.

Sookie gör sin tolkning av "svältande marsvin".
 Dagens inlägg handlar om våra hungriga bubbar och deras kamp för grönsaker.

I förra inlägget fanns en film där gänget sprang runt med desperation i blicken och hunger i rösterna. Efter mycket skrikande (Våfflan till stor del), provsmakning av fingrar ( Ninja såklart) och piruett uppvisningar (Sookie kan hon!) så förstod vi, de korkade människorna, att det var säkrast att servera grönsaker innan ett upplopp bildats. 

Viggo var en av de stackare som fick bada och även om han var väldigt snäll och lugn utåt så syntes det i hans stora vackra ögon att han var ledsen, ungefär: Vad har jag gjort för att förtjäna det här? 
Enzo fick också bada men för honom är det bara panikkänslor och han gör allt för att komma därifrån. Men två slyngel pojkar behöver bada, speciellt då Enzo har väldigt mycket eh.. hormoner i kroppen.

Viggo, en ledsen badpojke.

1 kommentar:

  1. Viggo, älskling... Är matte elak mot dig? Hur kan hon motstå dessa bedjande ögon?? Hon torkar väl ordentligt? Medhårs...
    Och Sookie, så mager man kan va...

    Mina grisar vet hur det är. Dom har också en stygg matte som badar dom ibland. Och frekvensen av grönsaksgivorna kunde ju vara bättre...

    Kramar!

    SvaraRadera