lördag 23 februari 2013

Fotografering av kusinerna

Imorgon är det en speciell dag, dagen då vi får träffa Mange och Fanny första gången. Fanny kommer att flytta in hos mig och blir då Frejs 6:e fru, den bubben måste vara en av de mest lyckligt lottade i Norrland!

 Mange ska få stora äran att ta hand om fem marsvinstjejer som bor hos min syster. Det är ett gäng som just nu leds av Våfflan, en tant i sina bästa år även om hon klarar av sitt jobb ganska bra så kan det behövas en naturlig ledare. Kanske kan även Ellie lugna ner sig ett snäpp med någon som tar hand om henne, hon har precis som Kembra lite, eh, attitydproblem..

Nu har även systers marsvin fått vara modeller på fällen med varierande resultat, vissa hade inte riktigt tid med nåt så löjligt som att sitta still och fotograferas medan andra tyckte att det var det värsta dom varit med om!
1 kommentar:

  1. Mange kommer bli störtkär i varenda en. Men jag ska viska i hans öra att Ellie behöver specialbehandling och att Våfflan är en dam man lever jämlikt med. Hon kanske kan få samma status som Stumpan har i dag. Hon är inte riktigt ledare, men det finns ingen som tar något från henne och det är ingen som mopsar mot henne. Hon har en egen status liksom.

    Lindas grabbar är ju också en klass för sig. Vilka charmknuttar :-)

    SvaraRadera