onsdag 16 november 2011

13 hungriga bubbar


Inspirationen flödar just nu och ger mig energi till en massa saker som annars inte blir gjorda eller inte orkas med. Tavlor hängs upp, fönster blir målade, bloggen blir uppdaterad och fluffiga tygkuber sys till marsvinen, något som Ellie uppskattar.
Jag spanade på Kringelikrokarnas blogg och bestämde mig för att prova göra en själv trots att min symaskin verkar vara besatt av något extra ondskefullt och därför kan fungera hur bra som helst ett tag för att sedan vägra att ens sy en enkel raksöm. Som vanligt när jag kommer på något ska det göras på en gång även om inte allt finns hemma, därför slaktade jag ett billigt täcke från Ikea för att använda istället för vadd. Med hjälp av lite vliselin så håller det sig ändå relativt stabilt.
Ellie, Våfflan och Ninja fick äran av prova den första som blev klar och en matchande rulle följde med på köpet.


Ellie mys.

Inspirationen räcker även till att klippa ihop en massa filmsnuttar, denna blev lite lång trots att jag tog bort 10 minuter.
Denna film är baserad på en verklig händelse..


1 kommentar:

  1. Ohhh, Vad fina de blev!! Det är lite pyssligt att få till det, men det blir ju så lyckat resultat. Och dina bubbar verkar ju ge dig lön för mödan också :-)

    SvaraRadera