onsdag 29 september 2010

Teddy & Challe

En puss kanske?Eww, äckligt.
Teddy och Challe kom till oss för cirka ett år sedan och är nu snart 2 år gamla. Båda är virvel och teddy blandningar, Teddy är aguotifärgad medan Challe är vit,brun och buff.

Från början gick de inte alltid så bra ihop med mycket tjafs och en del bett. Sedan vi byggde en ny bur som var lite kortare men mycket bredare blev det en otrolig skillnad. Nu trivs de utmärkt ihop och de enda gångerna de bråkar är om Teddy har hittat nån härlig fläck efter nån av tjejerna då de får vara ute på golvet.
Dessa "gubbar" är otroligt charmiga och förhoppningsvis lyckliga då de sprätter omkring som små bebisar när de är på sånt humör. Om det är godsaker på gång står de bredvid varandra och klättrar på grinden med deras härliga magar tryckta mot nätet.

Teddy är mer nervös och väntar gärna på att Challe kollat in den där konstiga/otäcka/misstänkta/äckliga saken som inte låg där förut. En liten fegis alltså. Challe är tvärtom mycket lugn och skräms inte så lätt. Han lunkar fram i sin egen värld och även han inte tycker om att bli upplyft slappnar han snabbt av i famnen och lägger sig tillrätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar