fredag 8 mars 2013

Frej - flockledaren.

Frej har sedan han flyttade in i november förra året verkligen växt i sin roll som kastrat. Då var det lite skakigt när han tillsammans med Kembra skulle ta över som flockledare i en grupp med en hel del dramatiskt skitsnack. Mest jobb hade han med Sookie som trots att hon var lägst i rang blev provocerad över att nån karl kom och försökte ta över i hennes hem.
Efter ett dygn och ett bad (för Sookie) så insåg även hon att den där rumpan som Frej försökt visa upp med sambagung faktiskt var ganska snygg...

Nu när Fanny kom så fick Frej spendera natten ensam med henne eftersom jag kom hem sent och inte riktigt litar på att Kembra kan hålla sig i skinnet. Dagen efter släppte jag ut de andra tjejerna och det började lite stelt då Fanny satt i transport buren och försvarade den mot intrång. Frej vet precis hur han ska få bort tjejerna därifrån med en liten buff med nosen och en sexig dans som får dom att tänka på annat.
När jag väl tog bort transport buren så att Fanny inte behövde försvara sig lugnade allt ner sig och mjuka Fanny gled snabbt in i gemenskapen.
Sookie tycker mycket om Fanny och håller på att lära henne alla viktiga saker i livet. Kolla igenom sopskyffeln efter godsaker, sitta på mattes fot så att hon ser hur hungrig man är, sitta vid dörren när matte städar så att man är först in, osv.. 
ny tjej from Lisa-Mari Törngren on Vimeo.

ny bur from Lisa-Mari Törngren on Vimeo.

1 kommentar:

  1. Så sköna filmer!! Jag tycker mej se att Frej har "biffat" på sig lite :-) Och tjejerna har snygga frisyrer. Långa men klippta till en lagom längd. Jag blir lycklig i hjärtat av att se dem.

    Tack Lisa <3

    SvaraRadera