lördag 29 december 2012

Min högsta önskan.
Matte kan det där med att köpa julklappar.
I år fick vi en massa påsar med glada elefanter och ett löfte om att hon ska sy fler mysgrejer åt oss. Det där med mysgrejer är lite löjligt, om hon sparar fler åt oss istället för att ge bort dom i tävlingar så skulle bristen inte vara nåt problem.
Men det värsta var nog när hon berättade att hon gett bort några påsar till våra kusiner inne i stan! Hon förstår inte att elefanter är hårdvaluta här och man kan inte bara ge bort dom hur som helst.
Matte försöker även att begränsa antalet elefanter och ärtplättar som vi får äta genom att lägga dom i glasburkar med lock. Tror hon att bara för att man är blond och vacker så finns det inget innanför pannbenet? Jag har såklart löst problemet med att helt enkelt välta burken varje gång hon ställer den inom räckhåll..
Jaja, man får väl ta och slappa ett tag nu när man fått beklaga sig lite. Matte pratar nåt om att vi är beroende och att hon även har filmbevis för detta.
Dumma matte fattar inte att jag kan sluta när jag vill!!

                          Hälsningar, Sookie - före detta drottning, numera professionell slappare.


3 kommentarer:

 1. Så fint - att du kan ta det lugnt nu! slit ut en flockledare i taget!

  SvaraRadera
 2. Det är jobbigt att bära kronan på huvudet. Att vara slapparproffs är inte helt fel.

  SvaraRadera
 3. Våran matte har fortfarande inte fått tummen ur och beställt elefanter till oss! Hon bara surfar runt på marsvinsbloggar. Det tycker vi är skitdåligt rent ut sagt.
  puss från Jan Boris och tjejerna

  SvaraRadera