tisdag 14 augusti 2012

En lång väntan

När matte gjorde sig redo för att åka till jobbet i morse, där hon gör vad det nu är för att få pengar till ärtplättar, så berättade hon att jag snart skulle få mitt paket.
Jag har nämligen blivit utvald av Bubbel att testa en produkt som han har varit med att ta fram. Här kan du se hela hans nuvarande kollektion.

Hela den här dagen har jag gjort allt som jag brukar göra i vanliga fall för att få tiden att gå. Åt lite frukost som matte gav oss innan hon åkte, tog en tupplur efter frukosten, slet i vattenflaskan, åt en stadig lunch, tog en tupplur, åt en bajs och somnade om igen. Vaknade tvärt av att Bella dansade samba för mig samtidigt som hon sjöng med sexig röst. Tyckte inte att hon var särskilt sexig så jag kissade på henne för att få stopp på eländet. Nu hade jag blivit så uppretad att det inte gick att somna om igen. Jag tog en snabbt mellanmål och traskade sedan iväg till fönstret för att sätta mig en stund och spana efter matte.


Matte, var är du?

Jag fick vänta ganska länge men det var skönt att få sitta själv en stund och slippa Samba-Bella. Utsikten var ju ganska bra men det var en glasruta i vägen så man kunde inte gå till gräset för ett mellanmål.


Har du nåt till mig?
  
 När matte tillslut kom hem blev hon lite förvånad över att se mig i fönstret men hon viftade ivrigt med ett vitt kuvert. Snabbt plockade hon upp mig och med gemensamma krafter slet vi upp det för att få se skapelsen. Som drottning har man vissa privilegier och ett av dom är att få gå in i saker först. Såklart gick jag in och det måste jag säga, den där Bubbel, han är duktig han!


Åh, titta där!

Ta-daa!Rymlig..
Första intrycket är mycket bra! En sån karl skulle man ha, som kommer på så bra idéer. Nu ska jag kolla hur mycket sömmarna håller för, kanske smaka lite och sedan får matte sköta rengöringen. Nåt ska hon väl få göra också...

 

Sookie3 kommentarer:

  1. Å vilket härligt inlägg! Ja de är rymliga Sookie, mina marsvin sover gärna på snedden i dem!

    SvaraRadera
  2. Du skriver verkligen med inlevelse,vilket jag gillar.
    Som vanligt,fina bilder...

    SvaraRadera