måndag 9 april 2012

Hur du blir en supermodell.

För att du ska kunna bli en supermodell som mig, Sookie, behöver du kunna en del saker...


1. Se till att du har en egen pose som gör att alla som ser dina bilder säger:  "Ja men det där är ju en äkta Sookie!" eller "Men titta, hon gör ju en Sookie!". 
Min är att dra in magen extra mycket och tindra med ögonen så att matte tycker att jag ser mager ut och ger mig mer ärtor. Det funkar ganska bra med den så jag vill inte se en massa bubbar där ute som kopierar mig!


2. Begär en ordentlig lön!
Även om du är ny i branschen så ska du se till att det är värt det. Mitt minimum är en ärta per bild och sedan en bonus när man är klar.


3. Se till att du är redo för närbilder.
Har du undersåtar som mig så kan de hjälpa till med att tvätta öron, fluffa upp pälsen och se till att lämna extra godbitar åt dig vid utfodringen för att ge dig kraften att orka hela vägen.

 
4. Börjar det bli dåligt med mutor, eller jag menar lön, ska du inte vara rädd för att se dig omkring.
Mattar och hussar kan vara lite tokiga ibland och gömma gottat på konstiga ställen men det får du ha överseende med, de kan ju inte tänka på allt!


5. Alla har en del på kroppen som är extra snygg och det gäller att veta hur man visa upp den på bästa sätt.
Min är ju såklart rumpan som många vill kopiera men ett sånt omfång är svårt att få till. Det gäller att få till virvlarna precis rätt eftersom matte gillar att klappa på den och gör att den blir alldeles platt utan minsta volym.
 

6. Mitt sista och viktigaste råd är att se till att så snabbt som möjligt efteråt lägga dig i bananläge på ett mjukt ställe där du kan ta igen dig ordentligt, få din skönhetssömn helt enkelt.


Lycka till! 


Sookie
                                                                                           


                                    

3 kommentarer:

  1. Vilken goding. Så snygg. Alla killar här visslar och vickar rumpa :-)

    SvaraRadera
  2. Det här blev riktigt bra !
    Rolig story och fina bilder.
    Tummen upp !

    SvaraRadera