lördag 10 mars 2012

More peas please! Del 2

Killarna fick såklart också ärtor igår som betyder handträning för Enzos del. Han kan tolerera att man klappar honom nu när han får belöning och i vissa fall får man klappa honom även annars om han är på lugnt humör.
Förr Viggo är ärtorna som knark och han får aldrig nog av dom, när man ska ta bort burken klämmer han fast den med sina små tassar så att han hinner ta en till innan burken försvinner. Han har varit ganska mager tack vare en seg förkylning och har därför fått mer ärtor än Enzo ett tag.

4 kommentarer:

 1. Krask , krask - det är så gott med ärtplättar !
  Det tycker jag med sa Zeke !

  Kul att du bloggar med !:)

  SvaraRadera
 2. Viggo ser ut att ha fått något i harmyntet på slutet. Så där gjorde Niña också ibland när det fastnade något i munnen. Ibland var det så illa så hon försökte få bort det med tassen. Till sist blev det så nästan varje gång hon åt. Då gick vi till veterinären och de hittade en pytte-pytteliten spets på en kindtand som de slipade bort. Det var nästan så hon tyckte jag var fånig som sa till dem att göra det. Men efter det så har Niña inte haft problem, vad jag sett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha då ska jag försöka kolla i hans mun om det tillåts. Man får göra nästan vad som helst med honom men att sitta still och dessutom ha någon som ska pilla i munnen brukar inte vara så populärt för lilla herren.

   Radera