söndag 26 februari 2012

Bella och Sookie 3 år

Det har gått två år sedan vi hämtade två välmående men lätt skräckslagna små flickor från en trevlig barnfamilj. Att flytta från en gallerbur till en bur utan dörrar och med en öppen planlösning gjorde dem nervösa från början men så småningom upptäckte de hur underbart det var att få springa fritt på en trasmatta som ger så bra fäste att man bara måste sprätta och skutta lite.


Sookie

Nu regerar Sookie över sin flock med järntass och omfångsrik rumpa. Lika nätt som en ballerina svävar hon fram över golvet men kan lika gärna rusa mot en när det ska serveras grönsaker. Eftersom hon är så orädd när det gäller mat så får man vara försiktig med var man sätter ner fötterna. Skulle man råka komma åt henne så lyckas hon tjuta till förnärmat trots att hon redan hunnit stoppa munnen full.

Bella

Bella har verkligen blommat ut och det finns inget som kan stoppa hennes nyfikenhet. Hon kommer gärna fram för att lukta men om det verkar som att hon ska klappas så flyr hon snabbt och kastar lite retfullt med sin man som en äkta vildhäst. Trots sin vilda sida på golvet så trivs hon ändå en stund i famnen då man får klappa hennes mjuka päls försiktigt då hon är håröm.

2 kommentarer:

  1. Grattis flickor till dom vardera tre åren men ett extra stort grattis till att ni har fått ett bra liv hos Lisa

    SvaraRadera
  2. Happy birthdays to you, happy birthdays to you, happy birthdays dear ladiiiiies, happy birthdays to yooooouuuuuu

    Lite sent, men hjärtligt :-)

    SvaraRadera