söndag 17 juli 2011

Bete

En betesbur kan se ut lite hur som helst har jag lärt mig. Enzo och Viggo går i en omkullvält lagerhylla och den är lagom för två stycken att gå i en hel dag. Till tjejerna däremot känns den liten och kompostgaller känns inte som ett alternativ då dels Tili är så rädd och det är alldeles för mycket hundar och katter som vandrar förbi här.
Däremot har vi en paviljong med nätväggar som passar perfekt till tjejerna. De njöt verkligen av den stora ytan och med massa gömställen trivdes till och med Tili. Bella och Zoey var en stabil duo hela tiden som undersökte precis allt från alla vinklar.

Bella har bråttom.

Sookie njuter.
 
Bella och Zoey

Tili

3 kommentarer:

 1. En paviljong med nätväggar, det låter ju för bra för att vara sant, en utebur som man alltså själv ryms att sitta i tillsammans med marsvinen? :)

  SvaraRadera
 2. Oj, det är ju nästan för bra för att vara sant. Var hittar man såna paviljonger??

  SvaraRadera
 3. Vi köpte den för att kunna sitta ute trots att vi bor ute i skogen och det är mer mordiska kryp än man orkar vifta bort. Jag har även släpat in en hammock som är perfekt att ligga och slappa i när bubbarna betar.
  Vi köpte vår på Ica Maxi men de finns nog i olika prisklasser på de flesta byggvaruhus med en trädgårdsavdelning skulle jag tro.
  Ja Eleni det är högt i tak så även människorna kan ta sig in. :)

  SvaraRadera