onsdag 18 maj 2011

Framåt.

Blogglusten har varit låg den senaste tiden efter att Eddie gick bort. Dessutom har jag och familjen flyttat till hus vilket gör att det inte finns så mycket tid över.
Bubbarna mår bra och äter så mycket gräs som de orkar mula i sig,  men än så länge får de bo kvar hos syster L. Pga av sambons allergi har mina marsvin fått bo hos min syster så länge vi bodde i lägenhet. Nu finns det möjlighet att ha ett eget rum i det nya huset där bubbarna kan bo.
Planen är att dela på gänget och ta med mig "min" halva, hur man nu ska kunna välja bland sina favoriter. Klart är att Viggo och Enzo följer med då de alltid har varit mina pojkar. 
Men först måste de få någonstans att bo så i helgen ska det tapetseras i "Marsvinsrummet" som jag kallar det då inte mannen i huset hör på, annars heter det mitt pysselrum för jag ska ha min symaskin och diverse projekt där inne också. Nånstans i ett hörn så att de inte är i vägen när bubbarna ska ut och röja såklart.

Enzo och Viggo

3 kommentarer:

 1. Skönt att du känner dig lite positivare men så tråkigt att du måste dela på flocken...
  Jag hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa!

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Tog sisådär 10 bilder, på 9 blundar eller kisar han men på ett lyckades jag verkligen fånga hans ögon!

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt med ett Marsvinsrum! Här hemma är det ett reptilrum, inte pga allergi utan snarare för att sambo tycker att mina husdjur är lite läskiga.... och så är det ganska bekvämt att ha allt samlat på ett ställe när man ska mata, städa osv.

  SvaraRadera