tisdag 12 april 2011

Gräspremiär!

På promenaden idag upptäcktes de gröna utropstecknen, en näve av prima gräs skördades och delades rättvist bland bubbarna. Våfflan upptäckte dock att Eddie fick några extra strån (en man med stygn på lite privat och känsligt område har gjort sig förtjänt av det)  och visade sitt missnöje genom att suga in kinderna och hålla in den generösa magen. När det inte fungerade dammsög hon noga omgivningarna vilket inkluderade Eddies mun, diverse fingrar och tår men även mattorna.
Nu tror gänget såklart att det finns massor av gräs utomhus och skriker så öronen fladdrar så fort altandörren öppnas. Konstigt hur bra minnen de kan ha, det är ändå ca 6 månader sedan de fick riktigt gräs senast och det måste vara som flera år för små kurviga gnagare.


Munnen full och frånvarande blick = gräsfrossa.


Teddy försöker ragga mer gräs.

Blyga Ellie fick lite specialbehandling.

Och Zoey krävde detsamma.

2 kommentarer:

  1. Har ni sååå fina grässtrån hos er. Här i Tyresö, som ju ligger långt mer söderut, naggar vi lite på det ynka spirande som ligger under fjolårsgräset. Det här vågar jag inte visa ligan. Då kräver dom flytt.

    SvaraRadera
  2. Ja fast de här växte vid en husvägg där det brukar komma igång fort. Gräsmattan är fortfarande snötäckt på vissa ställen och det dröjer nog nån vecka till innan det går att plocka på gräsmattan.

    SvaraRadera