måndag 11 oktober 2010

Brasse och Rasmus


Brasse och Rasmus är födda i april 2010 och ungar till Ellie och Eddie. De är två charmiga ulltussar som ständigt söker kontakt. Med röster lika starka dom det bästa brandlarm ser dom till att ingen kan missa var de håller hus. De är väldigt lika varandra och gör ofta samma saker samtidigt som ett par sprättande kloner.

I buren håller Rasmus koll från huset medan Brasse spanar i hängmattan, det kan komma ju en marsvinsflicka som måste underhållas. De har full koll på när tjejerna spatserar in i köket trots att de är så högt upp att de inte syns. Speciellt nyfikna Ninja brukar reta pojkarna när hon är uttråkad.
De älskar att gå ut och utforska i lägenheten. Man behöver bara fråga: "Vill ni gå ut?", så brakar de loss och nästan flyger upp i händerna. Väl ute måste allt undersökas och snabbt tar de ett varv runt lägenheten, "inspektionsrundan" som vi kallar den.

Tyvärr måste vi leta ett nytt hem åt dem då platsen inte riktigt finns hos oss eftersom vi redan har två par med hanar i vårt hemgjorda  höghus för marsvin. Men det krävs någon som kan övertyga oss att de är rätt person då Brasse och Rasmus charmar oss med sina glada upptåg varje dag.

"Vill ni gå ut?" - WIEE, WIEE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar